Ανακοίνωση  της Κ.Ε. της Ε.ΔΗ.Κ. για τις Ευρωεκλογές

Η Κεντρική Επιτροπή της Ε.ΔΗ.Κ., συνήλθε υπό την Προεδρία του Καθηγητή Νεοκλή Σαρρή και ενόψει των προσεχών Ευρωεκλογών ανακοινώνει τα ακόλουθα:

«Είναι ιδιαίτερα τραγικό το γεγονός ότι χάθηκε μια πραγματικά ιστορική ευκαιρία για την συγκρότηση ενός νέο πολιτικού φορέα που θα έσωζε την αξιοπρέπεια, της καθημαγμένης από το Πασοκ, Δημοκρατικής Παράταξης.

Η Ε.ΔΗ.Κ. αφιέρωσε τις προσπάθειές της μετά τις εκλογές του Μαρτίου, στην υποστήριξη της εκστρατείας του ΟΧΙ στην Κύπρο, καθώς και στην συγκρότηση της νέας πολιτικής κίνησης, δηλώνοντας μάλιστα από την αρχή ότι ο πρόεδρός της Νεοκλής Σαρρής θα καταλάμβανε την 24η θέση στον υπό συγκρότηση συνδυασμό.

Για το τι οδήγησε στην αποτυχία της προσπάθειας, αρκούν τα λόγια του ποιητή: ‘άμοιροι, μοιραίοι και δειλοί’…

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, δύνεται η δυνατότητα –υπό δυσμενέστερους ίσως όρους- να μπορέσει επιτέλους να ξεκινήσει η ανασυγκρότηση της Δημοκρατική Παράταξης και να δοθεί ένα τέλος στην ανισορροπία μεταξύ της διαπιστωμένης άποψης του Ελληνισμού για το μέλλον του και της έκφρασης των πολιτών μέσα από τον πολωτικό διπολισμό των δύο μεγαλύτερων κομμάτων, που εκφράζουν την αυτή πολιτική.

Στις εκλογές της Κυριακής οι πολίτες πρέπει να ακυρώσουν με την ψήφο τους της αλαζονεία κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, καθώς και τον μικρομεγαλισμό της αριστεράς, ψηφίζοντας και πάλι ΆΚΥΡΟ.»

(Γραφείο Τύπου Ε.ΔΗ.Κ.)

 Υποβολή Απάντησης

(required)

(required)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις HTML ετικέτες και στοιχεία: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

   
© 2012 Ένωση Δημοκρατικού Κέντρου Suffusion theme by Sayontan Sinha