Οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές έλαβαν χαρακτήρα Δημοψηφίσματος δια στόματος του ίδιου του Πρωθυπουργού.

Ο Ελληνικός λαός καλείται να τιμωρήσει την απάτη της υφαρπαγής της ψήφου του στις Εθνικές Εκλογές του 2009, με την προσφιλή φράση «λεφτά υπάρχουν». Όλοι νιώσαμε ότι τα λεφτά υπήρχαν στις τσέπες των χαμιλόμισθων και των συνταξιούχων, στις αποταμιεύσεις μιας ζωής και στα χρόνια που προστίθενται μέχρι να μπορέσει κάποιος να πάρει μια σύνταξη πείνας.

Η απάντηση λοιπόν στο Δημοψήφισμα των Εκλογών του Νοεμβρίου, είναι ένα βροντερό ΟΧΙ στην κυβέρνηση του Μνημονίου, στην κυβέρνηση που οδήγησε την χώρα στην «κατοχή» του ΔΝΤ και της τρόικας συνολικά.

Η Ένωση Δημοκρατικού Κέντρου πιστή στους αγώνες της για μια Ανεξάρτητη Ελλάδα πρωταγωνιστή του ευρωπαϊκού στίβου, προτρέπει τον Ελληνικό λαό να στηρίξει τα ψηφοδέλτια για τις Περιφερειακές Εκλογές, που υποστηρίζει και ο Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας, ως την καλλίτερη οδό έκφρασης της αγωνίας όλων μας για το μέλλον της χώρας.

Με την επιλογή της αυτή θέλει να χαιρετίσει και να συμβάλει στην συνάντηση του Σοσιαλιστικού χώρου με την Ριζοσπαστική Αριστερά, που επιχειρεί το τελευταίο διάστημα ο Συνασπισμός. Είναι πρωτεύουσας σημασίας για την Ε.ΔΗ.Κ. η διεμβόλιση του δικομματισμού από μια Συμμαχία των Προοδευτικών δυνάμεων του τόπου, που θα αποτελέσει τον νέο φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης.

Τις αποφάσεις αυτές της Κεντρικής Επιτροπής της Ε.ΔΗ.Κ. ανακοίνωσε σε σημερινή τους συνάντηση ο Γενικός Γραμματέας της Ε.ΔΗ.Κ. Σταύρος Καράμπελας στον Πρόεδρο του Συνασπισμού Αλέξη Τσίπρα.

 Υποβολή Απάντησης

(required)

(required)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις HTML ετικέτες και στοιχεία: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

   
© 2012 Ένωση Δημοκρατικού Κέντρου Suffusion theme by Sayontan Sinha