Διαγραφή Ευάγγελου Βενιζέλου

Με αφορμή την ατυχή δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου η Ένωση Δημοκρατικού Κέντρου δηλώνει τα εξής:
«Ο νέος μονοκράτορας ή αλλιώς πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ανακήρυξε εαυτόν συνεχιστή του Ελευθερίου Βενιζέλου, του Νικολάου Πλαστήρα και του Γεωργίου Παπανδρέου.
Του θυμίζουμε ότι η κραταιά Ε.ΔΗ.Κ., ιστορικός συνεχιστής των παραπάνω, διέγραψε τον Βαγγέλη Βενιζέλο από τους φοιτητές της γιατί μεταξύ άλλων αντιστρατευόταν τις δημοκρατικές αποφάσεις, δημιουργούσε σύγχυση και εκφραζόταν υβριστικά!
Ελπίζουμε ότι στις προσεχείς εκλογές θα τον διαγράψει ΚΑΙ ο λαός…»

  2 Απαντήσεις σε “Διαγραφή Ευ. Βενιζέλου από την Ε.ΔΗ.Κ. και το λαό”

  1. Δεν ήξερα ότι υπάρχουν ακόμα τα ζόμπι…… Αν δεν μιλάτε από άλλο πλανήτη… πείτε όλη την αλήθεια για εκέινη την διαγραφή. Οι μισοί της Δημοκρατικής Πορείας διαγράψαμε τους άλλους μισούς όταν αποχώρησαν Μαγκάκης, Τσάτσος, πρωτοπαπάς, Μήνης, Πάγκαλος, Ιωαννίδης, ΒΕΡΝΙΚΟΣ κλπ. Τα έχω όλα κρατήσει.
    Εσείς δεν είστε που φέρατε ΜΑΤ στην ΕΣΔΗΝ;
    Που φέρατε Αστυνομία στο κόμμα και δείρατε την Βιργινία Τσουδερού;
    Δεν ντρέπεστε;
    Να σας χαίρεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Για να τους τα πούμε τα ρεζιλίκια σας, «τραμπούκοι της δημοκρατίας». Αναρωτιέμαι ποιούς κοροιδεύετε σήμερα. Τπάρχουν νέοι μαζί σας. Και τα ξέρουν τα κατορθώματά σας;
    Ξέρουν για τον Ξυριτάκη; Και τους άλλους που έφαγαν ξύλο. Ξέρουν για το τελευταίο συνέδριο; Θα τους τα μάθουμε, τώρα που βρήκα το site σας. Καλύτερα να είχατε λουφάξει Γκαιμπελίσκοι. Θα υπάρξει συνέχεια….

  2. Τωρα μόλις καττάλαβα ότι δεν είστε τα φαντάσματα του παρελθόντος. Λάθος μου ενημέρωσης. Η ουσία των όσων ανέφερα από τα παλιά παραμένει. Ομως το ύφος μου δικαιολογείται μόνο από το ότι ένοιωσα πάλι την οργή του να σε δερνουν και να σε διώχνουν με ΜΑΤ από το δικό σου το κόμμα (Ζίγδης κλπ) Γι αυτό και φτιάξαμε το ΚΟΔΗΣΟ, αφού η μετεξέλιξη δεν περπατούσε στην ΕΔΗΚ.
    Επικοινώνησε μαζί μου και ο κ. Καράμπελας. Χάρηκα που κάποιοι νέοι άνθρωποι δεν το έχουν βάλει κάτω.
    Εμαθα τώρα (αργά όντως) ότι είστε κι εσείς «συνιστώσα».
    Επιτρέψτε μου. Εχω και άλλες τραυματικές αναμνήσεις. Το 1989 αναστείλαμε την λειτουργία ΚΟΔΗΣΟ και συνιδρύσαμε τον ΣΥΝ. Μας ξέκαναν αυτοί που σήμερα λέγονται «αριστερό ρεύμα». Τα γράφω στο βιβλίο μου http://www.toxamenotmhma.blogspot.com Ελάχιστοι έμειναν (π.χ.ο μακαρίτης δάσκαλός μου Χαρ. Πρωτοπαπάς) Αλλά και τους τότε ΠΑΣΟΚΟγενείς τους έδιωξαν (Λάζαρης, Γιώτας, Κακλαμανάκη κλπ) Και την ΕΔα (Λεντάκης, Κατριβάνος). Μόνο ο «αυτοκράτορας» Κωνσταντόπουλος παρέμεινε ως εκλεκτός. Και τώρα έχετε «καπέλλο» την φοβερή κόρη του. Τα τζακια….. Οι τότε Εαρινοί μου έλεγαν «εσύ πρόλαβες κι έφυγες, να δείς εμείς τι τραβάμε». Δεν άντεξαν για πολύ. Μόνο 15 χρόνια… «Βλέπω» και την δική σας μοίρα. Σου χτυπάνε την πλάτη. «Ολα καλά» κλπ. Αλλά όταν βγάζουμε εκπροσωπους , θα είναι δικοί μας. Και στα όργανα θα είστε διακοσμητική μειοψηφία. Εχουν μεγάλη δόση και Σταλινισμού και βασικά Λενινισμού. Οχι μόνο το «Αριστερό Ρεύμα». Υπάρχουν και οι «προεδρικοί». Μεγαλωμένοι ως ΚΝΙΤΕΣ. Οι θεωρητικοί τους λοιπόν , ως κύριους εχθρούς έχουν τους σοσιαλδημοκράτες. Από παλιά. Ετσι δυστυχώς σκοτώσαμε και την Λούξεμπουργκ…. Ουδείς αναμάρτητος. Αλλά : το στοίχημα το κέρδισε ο Μπερνστάιν και το έχασε ο Λένιν. Και ο αγώνας έχει λήξει. Και η παράταση….Αυτοί στο ΣΥΡΙΖΑ δεν το έχουν ακούσει ακόμα…Και «λεφτά υπάρχουν» και «όλα για όλους». Φωτόπουλοι και Κατσέλη…..
    Σκεφτείτε για το δικό σας μέλλον και πράξτε πριν «εξαφανιστείτε δια της αραίωσης» μέσα στις «νέες οργανωτικές δομές » του ΣΥΡΙΖΑ..
    Και ο διαχωρισμός σε «αντιμνημονιακούς» και «μνημονιακού» δεν θα υφίσταται πρακτικά από την επόμενη εβδομάδα. Θα έχουμε μια δεδομένη κατάσταση της χώρας για να διαχειριστούμε….Και το 99% των λαμογιών και των «βαριδιών» την «έχει κάνει» γι αλλού όπου ελπίζουν να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους……
    Χάρηκα για την επικοινωνία

 Υποβολή Απάντησης

(required)

(required)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις HTML ετικέτες και στοιχεία: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

   
© 2012 Ένωση Δημοκρατικού Κέντρου Suffusion theme by Sayontan Sinha