Συνάντηση προέδρων Ε.ΔΗ.Κ. - ΔΗΜ.ΑΡ.Οι πολίτες να μπορούν να προκαλούν Δημοψήφισμα ακόμα και πριν αναθεωρηθεί το Σύνταγμα
Πολιτική πρωτοβουλία της Ένωσης Δημοκρατικού Κέντρου

Αθήνα, 23.1.2014

Στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας της Ένωσης Δημοκρατικού Κέντρου για την παραχώρηση στους πολίτες του δικαιώματος να προκαλούν Δημοψήφισμα, ο Πρόεδρος του Κόμματος Σταύρος Καράμπελας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατική Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΜΑΡ. δήλωσε ότι στηρίζει απολύτως την Πρωτοβουλία της Ε.ΔΗ.Κ.. Τόνισε παράλληλα την ανάγκη να υπάρξει πλέον η σχετική πρόβλεψη και στην επόμενη Αναθεώρηση του Συντάγματος.

Συμφωνήθηκε μετά την ολοκλήρωση των επαφών της Ε.ΔΗ.Κ. με τους άλλους πολιτικούς Αρχηγούς, να υπάρξει μια κοινή τοποθέτηση από τα πολιτικά κόμματα που θα υποστηρίξουν την Πρωτοβουλία.

Με την ευκαιρία της συνάντησης οι δύο Πρόεδροι είχαν την ευκαιρία να σχολιάσουν τις πολιτικές εξελίξεις.

(Γραφείο Τύπου Ε.ΔΗ.Κ.)

 

 Υποβολή Απάντησης

(required)

(required)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις HTML ετικέτες και στοιχεία: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

   
© 2012 Ένωση Δημοκρατικού Κέντρου Suffusion theme by Sayontan Sinha