Στηρίζουμε τον Πρωθυπουργό – Στηρίζουμε την Χώρα

 

Αθήνα, 15.7.2015

 

Οι στιγμές που βιώνει η Χώρα είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμες. Δεν είναι η ώρα της κριτικής για λάθη ή παραλείψεις, το ζητούμενο είναι η διατήρηση της ενότητας του λαού και η επιβίωσή του.

 

Είναι προφανές ότι το 3ο Μνημόνιο είναι επαχθές σε πολλά σημεία του καθώς και ότι προέκυψε από εκβιασμό της Ελληνικής Κυβέρνησης δείχνοντας πρακτικές που δεν συνάδουν με την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, είναι όμως η μόνη οδός για την επιβίωση της Χώρας και την παραμονή της στην Ευρώπη.

 

Την κρίσιμη αυτή στιγμή στηρίζουμε την Χώρα, στηρίζοντας τον Πρωθυπουργό και τις δύσκολες επιλογές που κλήθηκε να πάρει. Η χθεσινή απόλυτα ειλικρινής Συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση, στέρησε και από τον πλέον αφελή την αμφιβολία για την τραγωδία που μας αναμένει σε περίπτωση επιστροφής σε εθνικό νόμισμα. Μετά την υπογραφή της Συμφωνίας η Κυβέρνηση θα μπορέσει να ασκήσει εξουσία και να πάρει τις αποφάσεις εκείνες που σε βάθος χρόνου θα οδηγήσουν σε απάλυνση των συνεπειών του Μνημονίου. Το σύστημα πάντοτε αλλάζει από μέσα και όχι στην εξορία σε συνθήκες απόλυτης αδυναμίας.

 

Στην σημερινή επέτειο των 50 χρόνων της Αποστασίας ενάντια στη λαοπρόβλητη Κυβέρνηση της Ένωσης Κέντρου του Γεωργίου Παπανδρέου, δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι σήμερα στη Βουλή θα υπάρξει επανάληψη της τραγικής ιστορίας.

 

(Γραφείο Τύπου Ε.ΔΗ.Κ.)

 Υποβολή Απάντησης

(required)

(required)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις HTML ετικέτες και στοιχεία: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

   
© 2012 Ένωση Δημοκρατικού Κέντρου Suffusion theme by Sayontan Sinha