Επιτέλους ας υπάρξει κάθαρση

Με αφορμή το τραγικό συμβάν του δυστυχήματος και τα όσα επακολούθησαν ο Πρόεδρος της Ε.ΔΗ.Κ. καθηγητής Νεοκλής Σαρρής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είναι ιδιαίτερα τραγικό το γεγονός της απώλειας τόσων ψυχών και τόσο άδικα. Είναι βαθιά η οδύνη όλων μας και ιδιαίτερα για την απώλεια του μακαριστού Πατριάρχη Αλεξανδρείας και το δυσαναπλήρωτο κενό που αυτή αφήνει.

Είναι όμως και ντροπή η απώλεια αυτή να οδηγεί σε σκύλευση του γεγονότος από το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρό του Γιώργο Παπανδρέου προκειμένου να ασκήσει κάποιου είδους αντιπολίτευση.

Οι άνθρωποι που ευθύνονται για την διάλυση των ενόπλων δυνάμεων, οι άνθρωποι που ευθύνονται για την προμήθεια των συγκεκριμένων ελικοπτέρων, οι άνθρωποι για τους οποίους οι εφημερίδες βοούν για «μίζες» και για προκλητική ζωή που αφήνει σαφή υπονοούμενα για τον υπερβολικό πλουτισμό τους, δεν μπορεί από κατηγορούμενοι στα ποινικά δικαστήρια –όπου θα έπρεπε να βρίσκονται- να γίνονται τιμητές και κριτές των αποτελεσμάτων των δικών τους ενεργειών ή παραλήψεων. Επιτέλους στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!

Για την Ε.ΔΗ.Κ. δεν τίθεται θέμα πολιτικής ευθύνης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, αντίθετα περιμένουμε από τον έντιμο και ικανό Σπήλιο Σπηλιοτόπουλο να καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου, φέρνοντας στο φως τα γεγονότα και ερευνώντας όλες τις υποθέσεις προμηθειών της τελευταίας δεκαετίας τουλάχιστον. Επιτέλους κάποιοι πρέπει να πληρώσουν για τις ασέλγειες τους στο σώμα την Δημοκρατίας μας τα τελευταία 20 χρόνια.

(Γραφείο Τύπου Ε.ΔΗ.Κ.)

 Υποβολή Απάντησης

(required)

(required)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις HTML ετικέτες και στοιχεία: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

   
© 2012 Ένωση Δημοκρατικού Κέντρου Suffusion theme by Sayontan Sinha