Θα πρέπει τα πράγματα τις ώρες της κρίσης, να είναι ξεκάθαρα και στο μυαλό και στις πράξεις μας…

Η οικτρή οικονομική κατάσταση της χώρας μας δεν επιτρέπει εκπτώσεις στον Πολιτισμό και τις Αξίες μας. Οι άνθρωποι που βρέθηκαν στον τόπο μας, έστω και παρά την θέλησή μας, θα πρέπει να τύχουν του σεβασμού και της φιλοξενίας μας καθώς και των παροχών που προκύπτουν από τις διεθνείς δεσμεύσεις μας, για όσο διάστημα χρειαστεί να παραμείνουν.

Είναι ευθύνη της Κυβέρνησης τόσο το γεγονός ότι ταλαιπωρούνται άνθρωποι που χρήζουν Πολιτικού Ασύλου, όσο και ότι δεν υπάρχει επαρκής συνεργασία με την Τουρκία και τις χώρες αφετηρίας των παράνομων μεταναστών, για να είναι ταχύτερη και μαζικότερη η επαναπροώθηση στις πατρίδες τους.

Προφανώς, για όσο διάστημα απαιτηθεί η παραμονή τους στην Ελλάδα, αυτή θα πρέπει να είναι σε Κέντρα Φιλοξενίας κοντά στα σύνορα, στα οποία θα έχουν πρόσβαση οι διεθνώς αναγνωρισμένες ΜΚΟ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και θα τους παρέχονται οι στοιχειώδεις παροχές ενός πολιτισμένου και δημοκρατικού κράτους.

Κάθε άλλη συζήτηση είναι περιττή…

 Υποβολή Απάντησης

(required)

(required)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις HTML ετικέτες και στοιχεία: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

   
© 2012 Ένωση Δημοκρατικού Κέντρου Suffusion theme by Sayontan Sinha