1. Τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα ως θεσμικοι φορείς συναντιούνται και συνομιλούν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και με πολιτικούς όρους, προτείνοντας λύσεις στην Κυβέρνηση και στο Κοινοβούλιο για τα προβλήματα του τόπου.

2. Η «1η Εξωκοινοβουλευτική Συνάντηση» διεξήχθη τον Ιούλιο με πρωτοβουλία της «κοινωνίας αξιών» και της «ΕΔΗΚ», με την συμμετοχή 8 κομμάτων, όπου συζητήθηκε το ζήτημα του εκλογικού νόμου.
Τα αποτέλεσματα των συζητήσεων υποβλήθηκαν με πρακτικό στον Πρόεδρο της Βουλής και στον αρμόδιο Υπουργό για να ληφθούν υπ” όψη στην διαμόρφωση του σχετικού νόμου.

3. Τώρα την σκυτάλη την πήραν οι «ΠΕΙΡΑΤΕΣ» οι οποίοι διοργανώνουν την «2η ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» με θέμα την «Αναθεώρηση του Συντάγματος».

4. Η επόμενη συνάντηση (3η) μπορεί να αναληφθεί από οιοδήποτε εξωκοινοβουλευτικό κόμμα επιθυμεί, με ατζέντα θεμάτων προς συζήτηση που θα αποφασισθεί στην παρούσα 2η συνάντηση.

5. Καλή επιτυχία σε μία δημοκρατική και ελπιδοφόρα διαδικασία, η οποία προαναγγέλει έναν νέο Πολιτικό Πολιτισμό!!!

 Υποβολή Απάντησης

(required)

(required)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις HTML ετικέτες και στοιχεία: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

   
© 2012 Ένωση Δημοκρατικού Κέντρου Suffusion theme by Sayontan Sinha