Με καθυστέρηση ανακοινώνουμε την πανηγυρική εκλογή του συναγωνιστή μας Δημήτρη Σταθακόπουλου στο Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά.

Ο συνδυασμός με τον οποίο εκτέθηκε, εξελέγη από τον πρώτο γύρο με 60% και ο Δημήτρης αναδείχθηκε 4ος σε σταυρούς προτίμησης!

Η επιτυχία ήταν μεγάλη και η χαρά του για την επιβράβευση των αγώνων του για τους Δικηγόρους του Πειραιά, αλλά και την νομική επιστήμη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με την αφορμή της εκλογής αυτής και στο σχετικό κέρασμα, προέκυψε και η είδηση του παρόντος άρθρου.

Ένας από τους συμμαθητές του Δημήτρη στο Γυμνάσιο, μας αποκάλυψε ότι από την τρυφερή εκείνη ηλικία, τα πρότυπά του ήταν αγωνιστικά και κεντρώα… Στα τέλη της δεκαετίας του ’70 (1977), στις πρώτες και μαχητικές πορείες του Πολυτεχνείου, ο Δημήτρης είχε κατέβει με τους συμμαθητές του έχοντας κατασκευάσει αυτοσχέδια κόκκινα αυτοκόλλητα με τις μορφές του Κολοκοτρώνη και του Αλέκου Παναγούλη!!!

Πολύ πριν μας συναντήσει οργανικά η καρδιά του χτυπούσε στους ίδιους ρυθμούς με μας…

Να” σαι καλά Συναγωνιστή και πάντα επιτυχίες!

 

 Υποβολή Απάντησης

(required)

(required)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις HTML ετικέτες και στοιχεία: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

   
© 2012 Ένωση Δημοκρατικού Κέντρου Suffusion theme by Sayontan Sinha