Η ανακοίνωση της αποχής της ελάσσονος αντιπολίτευσης από την επικείμενη ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Σταθερότητας, πυροδότησε όργιο φημολογίας περί συμφωνίας κάτω από το τραπέζι του συνόλου της αντιπολίτευσης με την κυβέρνηση, ώστε να ψηφιστούν τα μέτρα με μειωμένη πλειοψηφία από την Βουλή. Εμείς ως «Ελληνική Δημοκρατική Νεολαία» (Ε.ΔΗ.Ν), πιστοί στις αξίες και τις αρχές που μας άφησαν ως παρακαταθήκη οι αγωνιστές της δημοκρατίας που μας ίδρυσαν προεξάρχοντος του Αλέκου Παναγούλη, καλούμε τα κόμματα της κοινοβουλευτικής αριστεράς ν’ αναθεωρήσουν τη στάση τους, και να παραστούν στην ψηφοφορία.

Πιστεύουμε ότι μόνο έτσι θα πράξουν το καθήκον τους, πιστοί στον αγώνα ενάντια στο Μνημόνιο, φέρνοντας παράλληλα προ των ευθυνών τους και τους βουλευτές της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, σταματώντας «το άνοιγμα των ασκών του Αιόλου» που θα πραγματοποιηθεί με την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου. Διαφορετικά θα τραυματιστούν ανεπανόρθωτα, δίνοντας ευκαιρία σε πολλούς να πουν ότι «όλοι το ίδιο είναι».

Ελληνική Δημοκρατική Νεολαία

 Υποβολή Απάντησης

(required)

(required)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις HTML ετικέτες και στοιχεία: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

   
© 2012 Ένωση Δημοκρατικού Κέντρου Suffusion theme by Sayontan Sinha