Ποιος θα φανταζόταν ότι 222 χρόνια μετά τη Γαλλική Επανάσταση τα αιτήματά της θα ήταν επίκαιρα στην Ελλάδα του 2011!

Η ισότητα της ψήφου αποτελεί σήμερα, περισσότερο από ποτέ, αίτημα ικανό να ανατρέψει το σάπιο πολιτικό σύστημα.

Ο θλιβερός δικομματισμός υπεύθυνος για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, προσπαθεί με την αστυνομική βία και την έκδηλη συνεργασία με το παρακράτος να συντρίψει την αγανάκτηση των Ελλήνων πολιτών. Η καταδίκη της βίας απ” όπου και αν προέρχεται αποτελεί δεδομένη αντίδραση κάθε δημοκρατικής πολιτικής δύναμης. Η καταδίκη αυτή όμως αφορά και την τραγική συμπεριφορά της Ελληνικής Αστυνομίας απέναντι σε ειρηνικούς διαδηλωτές και την απροκάλυπτη συνεργασία της με παρακρατικές και ακροδεξιές ομάδας.

Πέρα από τα προφανή, κατάπληξη μας προκάλεσε η πρόθεση του πρωθυπουργού να προχωρήσει στην συζήτηση για υιοθέτηση κατασταλτικών μέτρων απέναντι σε φαινόμενα έντονης αποδοκιμασίας βουλευτών της συμπολίτευσης. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι θα βρεθεί Δικαστής που θα καταδικάσει συνταξιούχο των 500 ευρώ για την αποδοκιμασία του προς εκείνους που του στερούν την αξιοπρέπεια.

Η κυβέρνηση αντί να βλέπει ως εχθρό τον ελληνικό λαό θα έπρεπε να προχωρήσει στην κάθαρση του διεφθαρμένου περιβάλλοντός της και να αναζητήσει τον τρόπο πλουτισμού των μελών της συμπολίτευσης αλλά και της αντιπολίτευσης από το 1974 μέχρι σήμερα. Ο προκλητικός βίος, η αλματώδης κοινωνική ανέλιξη, η οικογενειοκρατία και τα προνόμια 2.000 οικογενειών που ανακυκλώνονται στο πολιτικό μας σύστημα, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με ευγένεια από έναν αγανακτισμένο λαό!

Η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση της ΝΔ, θα πρέπει επιτέλους να διορθώσουν την μέγιστη αδικία της κλοπής της ψήφου των Ελλήνων πολιτών με τον ληστρικό εκλογικό νόμο, που οδηγεί τα δύο μεγάλα κόμματα να χρειάζονται υποπολλαπλάσιο αριθμό ψήφων για την εκλογή των υποστηριχτών του μνημονίου και του κάθε απεχθούς νομοθετήματος, που μας οδήγησε στο τραγικό παρόν, σε σχέσει με τους Βουλευτές των μικρότερων κομμάτων.

Ο σεβασμός του κάθε κυβερνητικού βουλευτή θα κερδηθεί κυρίως και πάνω απ” όλα, όταν δεν θα έχει στηριχθεί στην κλοπή της λαϊκής εντολής. Όταν ο Γιάννης Ζίγδης δήλωνε ότι η ενισχυμένη αναλογική οδηγεί σε δικτατορίες με κοινοβουλευτικό μανδύα, μπορούμε σήμερα να καταλάβουμε ΟΛΟΙ την σοφία εκείνων των λόγων!

Επιτέλους ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ αποκατάσταση της Δημοκρατίας στον τόπο που γεννήθηκε. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την αποκατάσταση της ΑΡΧΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ!

 Υποβολή Απάντησης

(required)

(required)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις HTML ετικέτες και στοιχεία: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

   
© 2012 Ένωση Δημοκρατικού Κέντρου Suffusion theme by Sayontan Sinha